Om os


rubaek-ringe

 

rubaek

Rubæk blev stiftet i 1986. Vi er totalleverandør af udstyr til miljørigtig kildesortering og affaldshåndtering og har i dag Skandinaviens største produktsortiment af maskiner og udstyr, både til inden- og udendørs brug.

Med mere end 8.000 kunder i Danmark har vi stor erfaring med både store og små virksomheder − private som kommunale.

Vores produktsortiment spænder fra containere, komprimatorer, pappressere, 2- og 4-hjulede containere, nedgravede affaldssystemer, udstyr til affaldshåndtering samt service. Derudover forhandler vi produkter af 100 % genbrugsplast som f.eks. møbler til park og byrum.

Vores typiske kunder er, renovationsvirksomheder, kommuner, sygehuse, boligselskaber, detailkæder, private virksomheder mv.

Rubæk indgår i SULO Group der har mere end 2.500 ansatte i datterselskaber, som servicerer kunder i over 50 lande. Dette gør Sulo Group til Europa’s førende koncern inden for udstyr til miljørigtig affaldsindsamling og affaldshåndtering.

Læs mere om SULO Group her

Pr. 10. Januar 2022  har Rubæk overtaget H.E.W. A/S . Med opkøbet af H.E.W. A/S forstærker Rubæk sin ledende position som totalleverandør af udstyr til miljørigtig kildesortering og affaldshåndtering. Det betyder bl.a.  at vi nu kan tilbyde en serviceorganisation, der med vask og service af affaldssystemer, sikrer optimal drift for vores kunder.  Læs pressemeddelelsen

totalleverandoer