Roskilde Kommune indgår aftale om køb af moderne, nedgravede affaldssystemer


Roskilde Kommune iværksætter mange tiltag, for at blive ressourcecyklus kommune og udruller i løbet af 2017 og 2018 en ny affaldsordning hos private husstande. Det medfører, at der skal ske en yderligere sortering og derfor er behov for flere skraldespande.

• Download pressemeddelelse

En blandt flere løsninger er at etablere nedgravede affaldsløsninger med forskellige indkast til sortering af affaldet. Roskilde Kommune har valgt Rubæk & Co. til at levere de nedgravede affaldssystemer efter opgaven har været i udbud.

Affaldsplanlægger Anette Sejersen fra Roskilde Kommune fortæller, at kommunen har valgt Rubæk & Co., da de har leveret en meget udførlig og detaljeret beskrivelse af, hvordan opgaven både organiseres og udføres i deres tilbud. Desuden kan de dokumentere en meget høj kvalitet af deres nedgravede affaldssystem, som fremstår robuste og pæne selv efter flere års brug. Samtidig vurderes det, at Rubæk & Co´s. nedgravede affaldssystem designmæssigt sikrer den bedst mulige kvalitet i byrummene af de indkomne tilbud.

”Vi er utrolig glade for opgaven – og ikke mindst de kriterier Roskilde Kommune har valgt os ud fra. Det er nemlig det, vi altid bestræber os på at levere: God kvalitet, moderne og miljørigtige løsninger samt god vejledning og service”, siger Administrerende direktør Brian Jørgensen fra Rubæk & Co., der er totalleverandør af udstyr til kildesortering og affaldshåndtering.

Fakta om nedgravede affaldsløsninger:

• Unik affaldsløsning i flot design
• Pladsbesparende – Stor kapacitet under jorden
• Brugervenligt indkast – også for børn og handicappede
• Minimale lugtgener
• Brandsikring
• Færre tømninger giver mindre kørsel og mindre udledning af CO2
• Tømningen foregår nemt og hygiejnisk, da renovatøren ikke kommer i kontakt
   med affaldet

Yderligere information:

Anette Sejersen, Affaldsplanlægger,  Roskilde Kommune Tel. 29 20 05 78
Brian A. E. Jørgensen,  Adm. Direktør, Rubæk & Co. A/S, Tel. 29 69 89 89